Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Νέο Voucher για ανέργους άνω των 30 ετών ... ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

Nέο Voucher 2014 για ανέργους  στο στο ΚΕΚ Επιμελητηρίου Ηρακλείου Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σας ενημερώνει ότι το ΝΕΟ επιδοτούμενο πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ. «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση για νέους ανέργους ηλικίας άνω των 30 ετών», γνωστό και ως Voucher, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.
Η νέα αυτή δράση θα δώσει την ευκαιρία σε ανέργους να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα, μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης επιδοτούμενης κατάρτισής τους. 

Η δράση θα περιλαμβάνει:
  • θεωρητική κατάρτιση
  • πρακτική άσκηση των ωφελουμένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας
  • πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος
  • εγγυημένη απασχόληση μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Σκοπός της δράσης θα είναι η ενίσχυση των ανέργων, κυρίως με χαμηλά τυπικά προσόντα και δεξιότητες, μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, πιστοποίησης και απασχόλησης.
Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ θα υλοποιήσει σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος αυτού και καλεί τους υποψήφιους άνεργους εκπαιδευόμενους αλλά και τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν, να συμπληρώσουν εγκαίρως την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

Διαδικασία και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους ανέργους: 

Κάθε ενδιαφερόμενος, για να εγγραφεί στο Μητρώο Ωφελουμένων και να συμμετάσχει στην παρούσα δράση, μπορεί, εφόσον επιθυμεί, να επισκεφθεί τα γραφεία της «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ», Βάκχου 19 – 23, στον 3ο όροφο, στη Θεσσαλονίκη, πίσω από το ξενοδοχείο Καψής ή να τηλεφωνήσει στο 2310.500191


Η «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής αίτησης για λογαριασμό του κάθε ανέργου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου